Tuotteet

Valikoimistamme löytyy laadukkaita kampaamotuotteita seuraavilta tuotemerkeiltä:

Moroccanoil® Treatment -hiusöljy on maailmalla supersuosittu. Tuotteemme innovatiivinen, antioksidantteja täynnä oleva ja erittäin ravitseva koostumus on ainutlaatuinen ja sen avulla saavutetaan dramaattisia tuloksia. Moroccanoil® on ammattilaisten suosikki, kuten myös kuluttajien – tämä tuote vain yksinkertaisesti toimii.

IdHAIR elements on syntynyt vahvasta pohjoisen ankaran ilmaston sekä hiusten rakenteen tuntemuksestamme. IdHAIR elements -tuotteet sisältävät luonnon parhaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä lainkaan parabeeneja. Nauti miellyttävän rentouttavasta puhtauden tuoksusta samalla kun tuotteet syleilevät ja hellivät hiuksiasi!

Matrix on tunnettu Yhdysvaltalainen yritys, joka on osa L´Orealin tuoteosastoa. Erittäin laajasta tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisu kaikille hiuksille ja vaativiinkin lopputuloksiin. Tunnistat tuotteemme innovatiivisuudesta ja korkeasta laadusta.

Sim Sensitive -brändi on kiteytynyt ajatukseen tarjota monipuolisia ja korkealaatuisiat tuotteita. Raaka-aineiden puhtaus- terveellisyysnäkökohdat johtivat täysin hajusteettomiin tuotteisiin. Suomalaisena yrityksenä asetamme laatustandardit korkealle jokaisen valmistamamme tuotteen kohdalla.

Evo hiustenhoito- ja muotoilutuotteet pursuavat persoonallisuutta ja niiden sisältä löytyy ylellisiä tuotteita, jotka kunnioittavat luontoa. Kaikki tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia eivätkä sisällä dea-, tea-, ja propyleeniglykoli- ainesosia - vain tehdäksemme päivästäsi hieman turvallisemman. Evo-tuotteita ei ole testattu eläimillä